SIMON SCHOLZ
Grundare . Barista . Musiker

Simon är en doer och grundaren av Baristakollektivet. Han har många järn i elden men Baristakollektivet är det han brinner mest för. Han studerar till eventkoordinator på yrkeshögskola, vilket passar honom utmärkt då han trivs bäst med att utveckla och driva projekt. 

AGNES NORDLANDER
Grundare . Barista . Sångerska

Agnes är en poet, sann te-älskare och mästare på service. Hon studerar på musikhögskolan och är som lyckligast när hon umgås med vänner över en kopp med varm dryck, sannerligen en perfekt kollektivmedlem med andra ord! När alla andra i kollektivet snöat in sig på kaffe är Agnes en sann klippa som vår te-expert! 

ANNA JOHANSSON
Barista . Sångerska . Kommunikatör

Anna är kreatören i gänget, hon har ett öga för detaljer och är dessutom en mycket skicklig fotograf. Hon studerar marknadskommunikation på Malmö högskola och är utan tvekan den som dricker mest kaffe i gänget. Att göra kaffe är det bästa hon vet, näst efter att turnera med Baristakollektivet såklart.

PIER MODARI
Barista . Musiker . Mekaniker 

Piers ingång i Baristakollektivet var en utflykt till lagret för att ta en snabb titt på en moppe som strulade. Några månader efter den dagen var Pier vår egen expert på espressomaskiner. Han har druckit espresso sedan han var grabb och har tidigare också studerat på musikhögskolan.