PRISER

Mopeden 
Pris

Mopeden hyrs antingen per timme eller för en hel dag. I priset ingår utöver moped och tillhörande barista även 100 koppar kaffe fritt. Utöver det debiteras 5 kr per serverad kopp. Vårt snabbaste och effektivaste sätt att kunna servera gott kaffe till många av era kunder på kort tid.

Startavgift                              1800

Timavgift                                1200

Heldagspris                           8000

En heldag är som mest 7 h serveringstid  

Musik 

Baristakollektivet spelar gärna till eller emellan kaffebryggandet. Hur många som är med och spelar kan vi anpassa utifrån era önskemål. Hör av er med era önskemål, så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Hör av er för offert. 

Kafferyggsäckar

Kafferyggsäckar är ett smidigt sätt att nå många kunder på ett trevligt sätt. Kafferyggsäckarna innehåller var 11 L kaffe vilket motsvarar cirka 65 koppar per ryggsäck. Vi brygger kaffet åt er och lämnar ryggsäckarna fyllda med gott kaffe. Om ni vill så hjälper vi självklart till även med att dela ut kaffet. Ryggsäckarna går också att branda utifrån era önskemål. 

1 ryggsäck                     1250

2 ryggsäckar                  2000

Eventbarista                 350 kr/h 

Kaffe samt bryggning ingår

Lilla kaffebaren

Den lilla kaffebaren passar dig som vill ha förstklassigt kaffe men inte har plats för den stora mopeden. Vi kommer med en av våra duktiga baristor och ställer upp ett bord med en mindre espressomaskin samt diverse redskap för att kunna handbrygga på plats. Gott kaffe i mindre format. 

Startavgift       1200

Timavgift         800

 

Alla priser är exklusive moms.